Γουινέα-Μπισάου

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Γουινέα-Μπισάου

Ακίνητα προς πώληση στη Γουινέα-Μπισάου

Η Γουινέα-Μπισσάου είναι κράτος της Δυτικής Αφρικής, ένα από τα μικρότερα κράτη της ηπειρωτικής Αφρικής. Συνορεύει με τη Σενεγάλη προς τα βόρεια, με τη Γουινέα προς τα νότια.

Η συνεχιζόμενη πολιτική αστάθεια της χώρας περιορίζει την ανάπτυξη της χρηματοπιστωτικής αγοράς και της αγοράς ακινήτων στη Γουινέα-Μπισσάου, αλλά οι διαπραγματεύσεις με κινεζικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για επενδύσεις σε ακίνητα για πώληση και κατασκευή νέων οικιστικών μονάδων αυξάνονται.

Η κυβέρνηση της χώρας στοχεύει να δημιουργήσει ένα καλό μακροοικονομικό περιβάλλον, μια σταθερή πολιτική, ώστε να δημιουργηθεί μια αγορά ακινήτων ικανή να προσφέρει ολοένα και περισσότερες κατοικίες που μπορεί να προσφέρει η μέση οικογένεια της Γουινέας-Μπισσάου.

Η Γουινέα-Μπισάου σημειώνει σταθερή πρόοδο όσον αφορά τη βελτίωση του περιβάλλοντος επί των ακινήτων.

Τα καλύτερα μέρη για να αναζητήσετε ακίνητα προς πώληση στη Γουινέα-Μπισσάου για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν ή να μετακομίσουν σε αυτή τη γη είναι σίγουρα η πρωτεύουσα Μπισάου και η πόλη Bafatà.

Το Μπισάου είναι το πολιτικό και οικονομικό κέντρο του έθνους, αλλά είναι επίσης ένας τόπος πλούσιος σε κληρονομιά και πολιτισμό.

 

Η Μπάφατα είναι μια πόλη στον ποταμό και είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι η γενέτειρα του επαναστατικού ανεξαρτητοποιητή Abel Djassi.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB